skip to Main Content
936 392 808 b.begues.lg@diba.cat

2a edició de la Supernit a la biblioteca

El passat divendres, vam viure una altra Supernit a la biblioteca de Begues, juntament amb totes les biblioteques que hi van voler participar. El Senyor de les Ombres va robar llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, va treure els malvats de dins dels llibres i els va guardar en un bagul. La nit del 31 de maig els volia alliberar tots perquè  envaïssin el món. Només ho podia  aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles soles no podien fer-ho. Per això, la missió de la “Supernit a les biblioteques” era que tots els súpers fessin màgia per aturar el Senyor de les Ombres i retornar els malvats als llibres.

I així va ser, amb les indicacions de l’Ana i l’Imma, les nenes i els nens participants, van anar seguint totes les instruccions per poder aconseguir, amb èxit, que els malvats no poguessin fer un desastre. Ah! les orelles èlfiques també eren indispensables per tal que tot anés bé.

I ara que la Nenúfar i la Matoll ens han tornat els llibres que ens va robar el Senyor de les Ombres, ja els podeu agafar en préstec.

Moltes gràcies a tothom per la vostra participació!!

Back To Top