skip to Main Content
936 392 808 b.begues.lg@diba.cat

Visita Escolar 4t de Primària Escola Sant Lluís

Aquest matí hem rebut la visita de les nenes i els nens de 4t de Primària de l’Escola Sant Lluís. Un cop fetes les presentacions, han pujat a la 1a planta i se’ls ha fet una mica d’explicació del funcionament i han pogut veure la distribució del fons per temàtiques. Després, a la Sala Infantil, els teníem preparat un joc on els protagonistes eren elles i ells. L’hem titulat “Hi havia una vegada…” Han anat sortint voluntàries i voluntaris en grups de 4, i els hem explicat de què anava el joc. Un o una de cada grup, ha triat a l’atzar, un conte de la pila que teníem preparada i ben tapada. Els contes eren tots clàssics per tal d’agilitzar el joc, han sortit aquests: El flautista d’Hamelín, La caputxeta vermella, La llebre i la tortuga, Els tres porquets i La princesa i el pèsol.

Els hem posat 3 requisits: 1r. Havien de començar amb la frase “Hi havia una vegada…”, 2n. Un cop acabat el conte, havien de dir “Conte contat, conte acabat” i 3r. Havien de dir la paraula “biblioteca” en algun moment de la narració que els anés bé. Ah, i no el podien llegir, l’havien d’interpretar, per tant hi ha hagut moments molt divertits.

La veritat és que ens ho hem passat molt bé, hem rigut força amb algunes de les interpretacions. Els agraïm la seva participació i les ganes que hi han posat. Moltes gràcies a totes i a tots!

Us esperem el curs que ve!

 

Back To Top