skip to Main Content
936 392 808 b.begues.lg@diba.cat

Y llovieron pájaros

Avui la meva recomanació és aquesta novela de la canadenca Jocelyne Saucier que actualment resideix al Quebec i que va ser guanyadora del Premi dels Cinc Continents de la Francofonia, el Premi Ringuet i el Premi dels Lectors CBC, entre d’altres.

Una fotògrafa que investiga els grans incendis que es van produir a principis del s.XX al nord d’Ontario, Canadà, arribarà fins a les profunditats d’un bosc inaccessible a la recerca d’una llegenda: l’adolescent que va vagar cec durant sis dies en l’incendi de Matheson del 1916. Allà trobarà a dos ancians que viuen aïllats amb els seus gossos, en comunió amb la natura. La dona arribarà a establir una amistat amb els dos homes que canviarà completament la seva forma de veure el món. Així, entrarà a formar part de la comunitat de l’estany, un grup peculiar que ha decidit apostar per una segona vida, allunyada per complet de la primera que van tenir, i que per a sorpresa de tots no deixarà de créixer. A poc a poc, i gràcies a la nova i sorprenent incorporació, s’anirà desvetllant el misteri de Boychuk, l’adolescent errant que va travessar flames i cendres.

Aquí us deixo l’enllaç per veure la disponibilitat al catàleg i també l’enllaç del trailer de la pel·lícula que encara es pot veure al cinema.

http://aladi.diba.cat/record=b1893078~S185*cat

https://www.youtube.com/watch?v=U5C8X3JkSaE

Les recomanacions de l'Ana López
1. Maldita sea
2. El silenci del far
3. Y llovieron pájaros
4. Nueve perfectos desconocidos
5. La noia salvatge
6. Temporada de Rosas
7. Yo, Júlia
8. El cuchillo en la mano
9. Matar un ruiseñor
Back To Top