skip to Main Content
936 392 808 b.begues.lg@diba.cat
A Punt D’estrena De La Maria Carme Roca

A punt d’estrena de la Maria Carme Roca

Avui us vull recomanar aquesta novel.la que m’ha agradat molt i m’ha fet recordar coses de quan era petita i anava amb la meva mare a Barcelona.

La protagonista d’aquesta novel.la es diu Eulàlia Rovira i des de ben petita somiava en convertir-se en una maniquí (les que avui dia anomenem top model i que, en aquella època no estava gaire ben vist ni tenia reconeixement social, eren simples penjadors de roba al servei del creador (la nove.la transcorre als anys 40-50 posteriors a la Guerra Civil , entre Barcelona on viu l’Eulàlia amb els seus pares i Manresa on viuen els seus germans (en té 2) amb els avis paterns. Ha d’estar molt de temps reclosa a la seva habitació perquè està molt malalta, la tenen separada dels seus germans i no pot anar a l’escola per tant no pot fer amics.

És una novel.la preciosa i us hi trobareu moltes sorpreses, com per exemple aquesta: “La Lina Font havia nascut a Begues, un poble proper a Barcelona que la gent de ciutat escollia per estiuejar”, en el llibre té un paper destacat en la vida de l’Eulàlia, i no us vull desvetllar res més.

Consulteu aquí la fitxa del llibre  http://aladi.diba.cat/record=b1817094~S185*cat

Les recomanacions de la Lali Garcia
Back To Top
X
X