skip to Main Content
936 392 808 b.begues.lg@diba.cat
La Escuela De Canto De Nell Leyshon

La escuela de canto de Nell Leyshon

Després de deixar-nos sense alè amb la novel.la “Del color de la llet”, Leyshon ens narra ara, la lluita d’una nena a l’Anglaterra del Segle XVI, per fer-se un lloc en un món d’homes.

La petita Ellyn porta una vida dura treballant a la granja dels seus pares de sol a sol: descalça, bruta, envoltada d’excrements d’animals. Sent que haver nascut dona és un càstig. Un accident del pare que l’ha deixat impedit, causarà encara més esforç a la mare, a la nena i al seu germà Tomas. Aquest maltracta i colpeja habitualment l’Ellyn tractant-la com a un ésser inferior pel fet de ser nena. Tot i l’ambient miserable i empobrit, naixerà una nova germaneta, l’Agnes, amb qui l’Ellyn, només néixer, establirà un vincle molt especial. Un dia de mercat, l’Ellyn entrarà a l’església i hi escoltarà uns cants que faran que li canviï la percepció que tenia del petit i pobre món que coneix. Perquè a partir d’aquell moment farà tot allò impensable per entrar a l’escola de cant, encara que les nenes en tinguin vetat l’accés.

Si no us fa por patir una mica, sentir que us falta l’alè, veure la misèria i com de baix pot arribar a caure l’ésser humà, aquesta és una lectura per a vosaltres.

Les recomanacions de la Lali Garcia
Back To Top
X
X