skip to Main Content
936 392 808 b.begues.lg@diba.cat
El Llibre Blau De Nebo

El llibre blau de Nebo

Distingit com el millor llibre de l’any en llengua gal·lesa i escrit per la Manon Steffan Ros.

Ens narra la vida de Rowenna i els seu fill, que viuen sols en una caseta al nord de Gal·les. No saben què va passar després del que ells anomenen el  Final, però des d’aleshores la seva vida és una altra. Sobreviuen com poden, conreen el seu hort, han deixat enrere el món tecnològic i el de les xarxes i intenten subsistir amb els pocs recursos naturals que tenen.

Tenen un diari que comparteixen on cadascú  escriu les vivències que experimenten després del Final. I poc a poc anem descobrint què va passar. Una explosió i un núvol tòxic i la supervivència per preservar l’espècie…

La relació de la Rowenna i el seu fill és plena de tendresa i contradiccions. Estan sols i desemparats i només es tenen l’un a l’altre. I la pregunta que ells es fan i també el lector: cal viure un Final perquè tots plegats aprenguem una nova manera de viure?

Els humans ens dirigim cap al cataclisme, i aquests dies en tenim un bon exemple i l’autora planteja una segona oportunitat, per fer-ho millor i fer-ho bé.

El llibre blau de Nebo és  delicat, tendre i posa l’accent en  les relacions personals, en els secrets necessaris, en l’amor i  en la manera de relacionar-nos amb l’entorn.

 

Les recomanacions de l'Imma Grau
Back To Top
X
X