skip to Main Content
936 392 808 b.begues.lg@diba.cat
Tierra De Campos

Tierra de campos

Amor, desamor, amistat i pèrdua, el pas del temps i la celebració de la vida. Una novel·la on es barreja l’humor i la tristesa. Parla de la família, de les arrels,  i la soledat. De l’amor i el desig, de la frustració professional i emocional i de la passió per aprendre.

Dani, el protagonista viatja en un cotxe fúnebre per enterrar el seu pare al poble on aquest va néixer i ho fa acompanyat d’un equatorià molt xerraire i divertit.  El viatge és una excusa perquè el protagonista, que és músic i fa cançons bàsicament d’amor, reflexioni sobre el que ha estat la seva vida, el seu grup de música, la família….

Quan arriba al poble es retroba amb els estius de quan era petit i els amics de la infantesa que ja s’han fet persones adultes.

Els grans temes del llibre: la relació amb els pares i la descoberta d’un secret molt ben guardat que li farà replantejar-ho tot, la música com un element revelador i l’amor.

David Trueba, barreja melaconia i sentit de l’humor, explicant com van passant els anys i diu frases com: – el “pasado está posado sobre nosotros como el polvo sobre los muebles”.

Consulta aquí la fitxa del llibre http://aladi.diba.cat/record=b1852856~S185*cat

 

Les recomanacions de l'Imma Grau
Back To Top
X
X