skip to Main Content
936 392 808 b.begues.lg@diba.cat

El sendero de la sal

Aquesta és la història de la Raynor i el seu marit, el Mott, a qui li diagnostiquen una malaltia terminal i que perden la seva llar a causa d’una mala inversió. Sense casa decideixen recórrer el camí de la Sal a la costa sudoest d’Anglaterra.

No és una història de ficció, és el que els hi va passar a aquesta parella.

Fa tota una vida que estan junts, des dels 18 anys. Ell és guixaire i ella mestressa de casa amb dos fills en comú i una granja a Gales destinada a casa rural. I quan tenen ja més de 50 anys la vida s’esquinça quan a ell li diagnostiquen una malaltia terminal i perden la granja a causa d’un amic que els estafa.

Sense casa i res a perdre desideixen empendre un viatge de 630 milles (1010 quilòmetres)  a peu i dormint en una tenda de campanya. Passen fred, gana i també por.

Gairebé no tenen diners per menjar ni cap refugi i només poden dur el més bàsic per a la supervivència i que puguin carregar a les motxilles. Viuen de manera salvatge entremig de paisatges de penya segats, el mar i el cel. I a cada passa el viatge es va convertint en un camí emocionalment curatiu.

És una història real i honesta sobre com assumir el dolor i el poder terapèutic i sanador de la natura. I sobretot és una reflexió sobre que és la llar, com es pot perdre i reconstruir i tornar a trobar de les maneres més inesperades.

Aquest llibre s’ha convertit en un best seller internacional. L’autora continua escrivint i lluitant com activista social en contra dels desallotjaments i la malaltia del seu marit s’ha alentit de manera considerable.

Les recomanacions de l'Imma Grau
1. Salvatge, un viatge pel sender de la cresta del Pacífic
2. La llibreria dels finals feliços
3. Justo antes de la felicidad
4. Les mares no
5. Bájame una estrella
6. 84, Charing Cross Road
7. Tierra de campos
8. ¿Adónde vamos cuando desaparecemos?
9. No res
10. L’últim amor de Baba Dúnia
11. Queda’t amb mi
12. El sendero de la sal
13. Les mares no abandonen
14. El llibre blau de Nebo
Back To Top